Mad Lee

Mad Lee

Za 15/02 - Hoorn

Muziekcafé Backstage Hoorn

21:00 - 00:30


Een compleet festival door één band.

Stel je voor je staat in een feestcafé. Maar dan met gitaar muziek. Ieder nummer is een meezinger en/ of meespringer. En nee, er staat geen DJ. Maar een 4 koppige band die het in zijn mars heeft om de tent compleet op z’n kop te zetten.

Dat is Mad Lee.

Het idee tot deze band kwam tot stand na het bezoeken van meerdere pop/ rock festivals. Alle bandleden hebben al geruime ervaring in het reguliere coverwerk en zagen het licht. Hoe mooi een solo van een gitarist ook is, of hoe heerlijk die drummer zijn eigen solo vindt, het merendeel van het publiek zit er eigenlijk niet op te wachten. En dat de bassist Gerrit-Jan Klaasenberg uit Suppelerveen is, boeit ook niemand.

Wij hebben de headliners van Pinkpop, Lowlands, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter, Rock am Ring en velen anderen bij elkaar gegrepen, op een hoop gegooid, uitgesorteerd, verkort en geven deze nu in een spetterende non-stop live show terug aan wie dat maar wilt! Geen geleuter, maar muziek!

Ideaal voor zowel de boeker als de bezoeker, doordat de hits zich in rap tempo opvolgen hoef je nergens anders meer heen. Behalve zo nu en dan naar de bar.

Terug