Schaamteloos & Foute Party XXL Presents: Def Rhymz // Fake Tits

Schaamteloos & Foute Party XXL Presents: Def Rhymz // Fake Tits

Za 14/03 - Grou

Grootcafé Treemter

23:00 - 04:00


‘SCHAAMTELOOS’ is het nieuwe clubconcept van FAKE TITS. FAKE TITS is ongrijpbaar, in de breedste zin van het woord. Met een flinke dosis energie en een grote portie humor geven zij je het gevoel dat we even alles op deze wereld accepteren.

Wat kun je verwachten?
We zorgen ervoor dat jij je guilty-pleasure kan meezingen, dat je gaat dansen alsof je in een ‘Bizzey’ clip figureert, dat je pompende beats om de oren vliegen om even het werk van je af te schudden, je gaat knuffelen met je vriendinnen, even stiekem die Hollandse knaller meepakt en op het laatst nog even lekker hakt als “die gabber met z’n kaalgeschoren kop”!
Want schaamteloos jezelf zijn is toch het mooiste wat er is?!

De mannen van plezier maken het iedereen naar de zin, iedereen hoort erbij, iedereen gaat mee op zijn manier (alleen de confettiboer heeft er slapeloze nachten van). Welke kant deze jongens opgaan is vaak een mysterie, dat het een feestje wordt is een feit! En ohja, vergeet niet je panter-outfit aan te trekken!

Samen met bevriende deejays uit heel het land gaan we confetti happen, flying tits vangen en goodies winnen. Neem het leven vooral niet te serieus.

Vergeet niet al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen!

? 14 maart
⏰ 23:00 || 04:00
?Treemter, Grou
? €7,50

Terug