Stiekem x Glow In The Dark

Stiekem x Glow In The Dark

Za 25/01 - Naaldwijk

't Teejater

22:00 - 04:00


HAPPY NEW YEAR!! ?

Allereerst wensen wij jou namens de gehele organisatie van STIEKEM een gelukkig nieuwjaar! Ook dit jaar gaat STIEKEM natuurlijk weer door en daar beginnen we op zaterdag 25 januari mee met een unieke 'GLOW IN THE DARK' editie!?

Glow in the dark goodies, decoratie, veel blacklight en ga zo maar door is wat je onder andere kunt verwachten! Daarnaast hebben we JULIEN ROMEO ook nog uitgenodigd om een setje te komen knallen!?

Zijn er ook promotickets in 2020? NATUURLIJK! De promotickets zijn ook deze editie weer verkrijgbaar! Promotickets nodig? Stuur ons dan een prive berichtje & wij zorgen dat jij ze krijgt! LET OP: Met een promoticket heb je geheel GRATIS entree tot 23:30!?

Geen zin om vroeg te komen? Koop dan een van de voor verkoop tickets voor slechts €5 & krijg entree tot 01:00! Voor alle late beslissers zijn er natuurlijk ook nog kaarten aan de deur te koop!✅

Een nieuw jaar betekend ook weer een helehoop gezellige feestjes! We hopen je 25 januari terug te zien bij de GLOW IN THE DARK editie van STIEKEM!?

Oja... Niet Doorvertellen!?

Terug