Pubquiz

Pubquiz

Wo 09/12 - Utrecht

Stairway to Heaven

20:00 - 23:00


Iedere tweede woensdag van de maand test een quizmaster van Upbeatles je algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, actualiteit, sport en wetenschap in het iconische Utrechtse café Stairway to Heaven (officieel) op de Mariaplaats.

In tien verschillende ronden - waaronder plaatjes-, video-, audio- en muziekronde - bepalen teams van maximaal ZES personen wie zich de beste mag noemen. Op de winnaars ligt een tegoedbon voor quizmenu voor het hele team bij de/een volgende quiz te wachten, maar ook de nummers 2 en 3 van de eindstand vallen in de prijzen.

Inschrijving start om 20.00 uur, om 20.30 uur beginnen we met de quiz. We verwachten uiterlijk 23.00 uur de winnaars te kunnen feliciteren. Deelname bedraagt 5 euro per persoon, te voldoen aan Stairway.

Meld je team vooraf bij ons aan voor de quiz en we houden zitplaatsen voor jullie vrij. Je krijgt dan bovendien twee extragratis bonuspunten. Die zouden aan het eind van de rit zomaar het verschil kunnen maken. Geef je teamnaam en het aantal teamleden aan ons door via jochem@upbeatles.nl en we noteren jullie voor de bonuspunten.

Je kunt vooraf aan de quiz natuurlijk ook komen genieten van het speciale quizmenu voor slechts 12,50 euro per persoon. Wil je gebruikmaken van deze speciale quizdeal, vermeld dat dan duidelijk in jullie aanmelding en ook hoe laat jullie verwachten aanwezig te zijn.

Terug