Andre manuel - DREEJKLEZOEW

Andre manuel - DREEJKLEZOEW

Za 29/02 - Rijswijk

Rijswijkse Schouwburg

20:00 - 21:30


Eindelijk een grote show rondom één van de grootste iconen van de rockmuziek: Rod Stewart. Een grote hit in Engeland en nu te zien in Nederland! Het verhaal en de muziek van een absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door een fantastische zanger, die bijna niet van echt te onderscheiden is en een geweldige live-band! 


Hij beweegt als Rod Stewart, hij lijkt op Rod Stewart en hij heeft het rauwe, hese stemgeluid van Rod Steward. Daarom is de Britse rockzanger Paul Metcalfe de ideale vertolker van de hits van ’sir’ Rod. Bij hun concert ‘Some guys have all the luck’ waan je je bij een optreden van Rod Stewart zelf. ,,Ik probeer iedere bezoeker het gevoel te geven dat ik speciaal voor hem of haar zing. Net zoals Rod dat doet.’’  


Noem Rod Stewart gerust een icoon in de internationale muziekindustrie: een podiumpersoonlijkheid die speelt met zijn publiek en imago. ‘De blanke met de zwarte stem’, noemen ze hem. Een unieke showman die gevoel voor humor koppelt aan een feilloze antenne voor trends in de rockmuziek. Goed voor de verkoop van meer dan 130 miljoen platen en wereldhits als ‘Maggie May’, ‘Sailing’, ‘Baby Jane’, ‘Da Ya Think I'm Sexy’, ‘Tonight's The Night’, en ‘You're In My Heart’.


In zijn nieuwste solovoorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed.  


DREEJKLEZOEW is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens.  


 In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom alleen al de aankondiging van deze voorstelling zijn er overal in de theaters in dit land nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag. Want hij is toch godverdomme niet voor niks het exact tegenovergestelde van het succesverhaal.

Terug