Michael Franti & Spearhead

Michael Franti & Spearhead

Vr 09/10 - Rotterdam

Maassilo

19:30 - 23:00


Dertig jaar na het ijzersterke debuut Home zet Michael Franti and Spearhead zijn missie onvermoeid voort om positieve veranderingen in gang te zetten én te verspreiden door middel van muziek. Met zijn groep Spearhead combineert hij stijlen als old-school funk, soul, reggae en hiphop tot een aanstekelijke mix. Franti is een man van vele levensmotto's, zoals Everyone Deserves Music, Of Course You Can en Stay Human.

Stay Human is tevens de naam van zijn nieuwste multi-mediaproject, een documentaire met bijbehorende plaat die samen dienen als een doorlopend verhaal. De kern van dit verhaal draait om de verschillende manieren waarop social media de mensheid steeds verder van elkaar vervreemd. Franti pleit voor meer samenkomst binnen de fysieke ruimte, de pieken en dalen in het leven leren incasseren zodat je als jouw beste zelf het leven bewandelt.

Je kunt voor jezelf zorgen op zoveel verschillende manieren: goed eten, een lange wandeling maken OF natuurlijk een concert van Michel Franti & Spearhead te bezoeken. Weinig acts zijn namelijk zo onderlegd in het geven van opzwepende shows waarbij je van begin tot eind staat te springen. Laat de positive vibes vanavond rijkelijk vloeien!

Tickets: €32,50 (incl servicekosten)
Kaarten via:
- Motel Mozaique Concerts: ticketmaster.nl/event/255665
- Rotown Rotterdam: bit.ly/392jagE

Tijden:
Deur open: 19:30
Aanvang: 20:30

Dit optreden in de Maassilo heeft enkel staanplaatsen en wordt gepresenteerd door Motel Mozaique Concerts en Rotown Rotterdam.

Terug