Boris van der Lek and The Jazzfluencers

Boris van der Lek and The Jazzfluencers

Zo 31/03 - Amsterdam

Buiksloterkerk

15:30 - 17:15


Tribute to Ben & Sweets draait om de muziek en sound van jazz legendes Ben Webster (tenorsaxofonist) en Harry ‘Sweets’ Edison (trompettist). Hun beroemde LP Ben and ‘Sweets’ is een all time favourite van de  band van Boris van der Lek and The Jazzfluencers.


 


Tijdens deze tribute komen meeslepende nummers voorbij, zoals Did You Call Her Today, Better Go, Centerpiece, Hollering At The Watkins Broadway en prachtige ballads als Our Love Is Here to Stay, Willow Weep For Me en  When I Fall In Love.


.


Boris van de Lek (tenoorsaxofoon) en Koos van der Hout (trompet) weten met souplesse deze sound en muziek neer te zetten. Het harmonieuze samenspel van saxofoon en een gedempte trompet, afgewisseld met innemende creatieve solo’s, creëert een unieke sfeer en sound. Ze worden begeleid door een super swingende ritme sectie: Mark van der Feen (piano), Vincent Kuiper ( bas), Dolf Helge (drums).


Ervaren en gelauwerde artiesten, fantastisch bronmateriaal en heel veel liefde voor de jazz, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een legendarische concert van te maken!


 


Het concert begint om 15.30 uur en duurt tot 17.15 uur. De kerk is open vanaf  15.00 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.


 


Entree (inclusief koffie en thee): € 15,00 (Volwassenen), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 7,50 (<18 jaar). Kaarten zijn te koop via https://www.buiksloterkerk.nl


 


Foto: Dolf Helge


Trailer: https://youtu.be/cHUZE5DS7gY

Terug