Comedy Tunes Comedynight bij Podium Victorie

Comedy Tunes Comedynight bij Podium Victorie

Do 18/04 - Alkmaar

Victorie

19:45 - 01:00


Een avond genieten van een flinke dosis humor

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd een greep uit de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. De line-up is deze avond als volgt:

Marco lopes
Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Na ‘Moedt’ en ‘Wees Blij’ staat hij met zijn derde avondvullende voorstelling ‘Paraat’ in de Nederlandse theaters.

Adam Fields
Adam Fields komt oorspronkelijk uit Londen, maar is nu woonachtig in Amsterdam. Adam is een comedian met jarenlange ervaring. Zijn typische Britse humor valt overal goed in theaters op festivals of op bedrijfsevenementen. Bij Adam krijgt iedereen tranen in de ogen van het lachen. Adam speelt door heel Europa van Parijs tot aan Barcelona van London tot aan Oslo, maar zijn vaste comedy-thuishonk blijft altijd nog het Comedy Cafe in Amsterdam.

Vincent Geers 
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Tom Sligting MC

Tom is één van de eerste comedians in Nederland. Deze geboren komiek met Amsterdamse tongval heeft heel wat vlieguren gemaakt op verschillende podia door het land. Tom heeft een meesterlijke mimiek en een zeer vlotte babbel. Elke keer is het een feestje als Tom in de line-up staat bij Comedytunes.

Terug