Luke's Pubquiz #1

Luke's Pubquiz #1

Za 12/09 - Rijssen

Lucky

21:00 - 02:00


????? ?? ???????: ????’? ???????!
Op ???????? 12 september organiseert Lucky voor het eerst ????’? ??????? In verschillende rondes wordt de kennis van jou en jouw team getest. Denken jullie alles te weten over Nederland? Welk land een vierkante vlag heeft? Of welke kleur de neus van Bert, van Bert en Ernie van Sesamstraat, heeft? De presentatoren van DJ voor Jou zullen de kennis van jouw team op het gebied van o.a. sport, TV, film, logo’s en muziek op de proef stellen. Laat jullie hersens kraken en strijd samen met jouw team naar de overwinning! Dat allemaal onder het genot van heerlijke drankjes, een lekker bitterballetje of kaas/worstplankje en heel veel gezelligheid!

Na de quiz wordt de strijdbijl tussen de teams begraven en is het tijd voor de afterparty! Blijf hangen in de pub waar de DJ's flink gas zullen geven, of ga een verdieping hoger met je voetjes van de vloer bij ?????!

Mee doen? Scoor een ticket a €15,00 excl. fee voor jou en je team en weet zeker dat jullie mee kunnen doen! Een team bestaat uit maximaal 6 personen. Er is plek voor een beperkt aantal teams dus wees er snel bij.

Verdere informatie:
- Datum: zaterdag 12 september 2020
- Luke’s Pub open: 21:00 uur
- Aanvang pubquiz: 22:00 uur
- Minimale leeftijd: 23+
- Met Luke’s Bar munten scoor je food & drinks

Let op: deBAR gaat ook gewoon door! Van 22:00 - 3:00 uur in Luke's Bar en na afloop van de Pubquiz ook in Luke's Pub.

Terug