Drive-in bioscoop: Dirty Dancing

Drive-in bioscoop: Dirty Dancing

Za 08/08 - Roelofsarendsveen

A4 Drive-in Bioscoop

18:15 - 20:15


Bij de A4 Drive-in Bioscoop in Roelofarendsveen beleef je een film zoals vroeger: uit jouw eigen auto! Bestel food and drinks bij onze foodtrucks en geniet van de film.


Dé bioscoophit uit de jaren tachtig over een meisje dat verliefd wordt op haar dansleraar, die ze leert kennen wanneer ze met haar ouders op vakantie is. Met o.a. Patrick Swayze (Johnny) en Jennifer Grey (Frances/Baby).


Het verwende meisje Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt de zomervakantie van 1963 door in een vakantiepark in Catskills. Daar ontmoet ze de sexy dansinstructeur Johnny Castle en zij valt als een blok voor hem. Aanvankelijk ziet hij haar niet staan maar later begint hij haar te mogen.


Wanneer Johnny’s danspartner ongewenst zwanger wordt en er onverwacht complicaties optreden schakelt Baby haar vader, een arts, in. Vader Houseman neemt aan dat Johnny de vader is van het ongeboren kind en is fel tegen de romance tussen zijn dochter en deze schurk. Ondertussen dreigt een grote dansshow in een nabijgelegen hotel in duigen te vallen omdat één van de danseressen ziek is geworden. Baby biedt zich aan als vrijwilligster.


Meer informatie en kaartjes: https://www.a4drive-in.nl


Terug