De Neuzelbeurs

De Neuzelbeurs

Za 26/09 - Rijswijk

Broodfabriek

10:00 - 17:00


De Neuzelbeurs is de leukste en grootste rommelmarkt in de regio. Binnen de Broodfabriek wordt deze beurs 17x keer per jaar georganiseerd en staan er gemiddeld 300 kramen per weekend. De standhouders verkopen hier particulier, maar ook handel. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.


 


Momenteel is de ticketverkoop enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen. Via onze website is het mogelijk tickets aan te schaffen, wees er snel bij want OP=OP!


 


Op de Neuzelbeurs zijn er op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op onze website.

Terug