Pubquiz Stairway

Pubquiz Stairway

Wo 14/08 - Utrecht

Stairway to Heaven

20:00 - 23:59


Vanaf woensdag 12 juni test een quizmaster van Upbeatles iedere tweede woensdag van de maand je algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap in het iconische Utrechtse café Stairway to Heaven (officieel) op de Mariaplaats.

In tien verschillende ronden - waaronder plaatjes-, video-, audio- en muziekronde - bepalen teams van maximaal ZES personen wie zich de beste mag noemen. Voor de winnaars ligt een mooie prijz te wachten.

Inschrijving start om 20.00 uur, om 20.30 uur beginnen we met de quiz. We verwachten uiterlijk 23.00 uur de winnaars te kunnen feliciteren. Deelname bedraagt 4 euro per persoon, te voldoen aan Stairway.

Meld je team vooraf bij ons aan voor de quiz en we houden (tot 19.45 uur!) zitplaatsen voor jullie vrij. Je krijgt dan bovendien twee extragratis bonuspunten. Die zouden aan het eind van de rit zomaar het verschil kunnen maken. Geef je teamnaam en het aantal teamleden aan ons door via jochem@upbeatles.nl en we noteren jullie voor de bonuspunten.

Terug