De Neuzelbeurs

De Neuzelbeurs

Zo 25/10 - Rijswijk

Broodfabriek

10:00 - 17:00


De Neuzelbeurs is de leukste en grootste rommelmarkt in de regio. Binnen de Broodfabriek wordt deze beurs 17x keer per jaar georganiseerd en staan er gemiddeld 300 kramen per weekend. De standhouders verkopen hier particulier, maar ook handel. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.


 


De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag


• Tijdsblok A, 10:00 – 13:00 uur


• Tijdsblok B, 14:00 – 17:00 uur


Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen. Alle bezoekers dienen het pand te verlaten om 13:00. Het is dan niet meer mogelijk naar binnen te treden, tenzij ze in het bezit zijn van een ticket voor tijdsblok B.


 


Momenteel is de ticketverkoop enkel voorafgaand aan de beurs mogelijk. Via onze website is het mogelijk tickets aan te schaffen, wees er snel bij want OP=OP!


 


Op de Neuzelbeurs zijn er op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op onze website.


 


Heb je belangstelling om zelf een kraam te boeken op de komende, of één van de latere edities van de Neuzelbeurs? Via de website ben je voor €59 euro verzekerd van een mooie plaats op de leukste en grootste rommelmarkt van de regio! 

Terug