Bierfestival Leeuwarden

Bierfestival Leeuwarden

Za 28/09 - Leeuwarden

Neushoorn

15:00 - 23:00


Ook dit jaar proef en ontdek je de allerbeste én allernieuwste speciaalbieren tijdens het Bierfestival in Leeuwarden. Speciaalbier café De Markies en poppodium Neushoorn presenteren dit jaar maar liefst 15 top brouwerijen met meer dan 100 speciaalbieren, in maar liefst 4 zalen! Drie uitzonderlijke tap-takeover’s in de beide locaties maken het exclusieve aanbod compleet.

Tijdens het festival krijg je de kans om de lekkerste speciaalbieren te proeven en persoonlijk kennis te maken met de brouwerijen. Bovendien wordt er gezorgd voor lekker en divers aanbod aan eten. Een DJ zal deze dag het geheel omlijsten met jaren 70 & 80 muziek, en na 23:00 ervoor zorgen dat ook jou benen willen gaan dansen op de afterparty in de Backstage. Met andere woorden: het walhalla voor liefhebbers van speciaalbier.

De capaciteit is verhoogd van 750 naar 1250 tickets, dit omdat we in 2018 in de voorverkoop geheel uitverkocht waren.
We gaan van 2 zalen naar 4 zalen. (grote zaal, kleine zaal, cafe Backstage en De Markies + buiten). Meer ruimte voor gasten, voor brouwerijen, voor eettentjes, voor zitplaatsen en vooral meer SPECIAALBIER! Dat én een afterparty in de Backstage zorgen voor een gehele dag genieten van bijzondere speciaalbieren en bruisende gezelligheid tot het eind!...
En dat terwijl de ticketprijs is hetzelfde blijft!

Ticket € 10,- (1 munt + entree + proefglas + festivalboekje) en een starterspakket €25,- (ticket + 6 munten + entree + proefglas + flesje water + festivalboekje).

Hoe werkt het op een bierfestival?
Bij de ingang koop je een festivalglas en een aantal munten. De toegangsprijs (inclusief festivalglas en munten) is €10,00 of wanneer je een starterspakket hebt €25,00. Je krijgt er een boekje bij, met informatie over de te verkrijgen bieren. Vervolgens kun je met je glas bij de verschillende brouwers langs, die allemaal een of meerdere taps op het festival hebben. Tegen inlevering van een munt wordt je glas gevuld. Festivalglazen zijn kleiner dan een normaal bierglas, meestal 15 centiliter. Er staan spoelbakken waarmee je je glas als het leeg is kunt schoonmaken. Op het bierfestival kun je ook iets te eten kopen tegen inlevering van je gekochte munten. Als je munten op zijn, koop je losse munten bij. Je festival glas kun je inruilen tegen statiegeld wanneer je weg gaat.

Hoteldeal
👉 In samenwerking met het Westcord WTC Hotel bieden we een hoteldeal aan. Deze toffe deal boek je hier: https://neushoorn.stager.nl/Bierfestival%20Leeuwarden/tickets

Bierfestival Leeuwarden 2018
lokatie: Neushoorn & Markies (via achterzijde)
28 september 2019
Tijd: 15:00 tot 23:00

Terug