The Analogues - The Very Best

The Analogues - The Very Best

Za 11/09 - Amsterdam

Ziggo Dome

20:00 - 23:00


CONCERT VERPLAATST

Helaas heeft The Analogues i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus besloten de 'Hello Goodbye – The Very Best From The Studio Years' te verplaatsen naar 2021. Hiermee komen ook de concerten die op 11 en 12 september 2020 in Ziggo Dome zouden plaatsvinden te vervallen. De shows zijn verplaatst naar 10 en 11 september 2021.

"We gingen er eigenlijk vanuit dat we onze Beatles-cyclus, de live vertolking van alle albums die The Beatles zelf nooit live hebben gespeeld, dit jaar zouden voltooien. Dat loopt anders maar gelukkig konden de shows verplaatst worden naar 2021. Toch ook weer wat extra tijd om puntjes op de i te zetten, dat is wel prettig voor perfectionisten zoals wij. Maar we hebben langzamerhand ook wel weer zin om op een podium te staan, dus het vooruitzicht van Hello Goodbye in een volle Ziggo Dome, in 2021..... we kijken er enorm naar uit!", aldus de band.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende data. Kaartkopers hebben een email van Ticketmaster ontvangen met meer informatie. We hopen je nog steeds te zien bij een van de concerten.

---

“Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.” Met de komende Abbey Road shows zit de missie van The Analogues - het live spelen van alle albums die door The Beatles zélf nooit gespeeld zijn - er helaas op. Daarom neemt de band een welverdiende pauze. Maar vóór het zover is willen ze nog één keer die korte maar onbegrijpelijk productieve periode ('66 - '70) waarin The Beatles een enorme hoeveelheid prachtige nummers opnamen vieren met Hello Goodbye - The Very Best From The Studio Years.

Terug