De Staat 'In The Round II'

De Staat 'In The Round II'

Za 09/10 - Rotterdam

Ahoy Rotterdam

20:00 - 23:00


Als gevolg van de maatregelen tegen corona, is het concert van De Staat dat gepland stond op 17 oktober 2020 in Rotterdam Ahoy verplaatst naar 9 oktober 2021. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Alle kaartkopers zijn per e-mail door Ticketmaster geïnformeerd. We hopen je nog steeds te zien bij het concert.

De band laat weten:
“Hey allemaal,

Vanwege de situatie rondom het coronavirus hebben we besloten om onze Ahoy show te verplaatsten naar 9 oktober 2021. Wat ons betreft de perfecte dag om wraak te nemen op 2020. We hopen je daar te zien. In de tussentijd kun je ons vinden bij een speciale live stream show op 8 augustus via www.largerthan.live. Deze show is uniek en ontworpen voor je scherm: laptop, telefoon, TV, bioscoop, wat je wil.

Blijf veilig, liefde en tot volgend jaar in Ahoy.

Tim, Jop, Rocco, Vedran en Torre”

---------------------------------------------------

De vier uitverkochte 'In The Round' shows in Nijmegen smaken naar meer. Met deze tweede ronde doet De Staat een strik om een periode vol hoogtepunten rondom 'Bubble Gum', zoals zij dat in 2017 deden met 'O'. Frontman Torre Florim: "We willen met In The Round II weer het onderste uit de kan halen. In The Round II doen we in RTM Stage, een nieuwe zaal in Ahoy, met alle voordelen van een grote zaal: alle ruimte voor lichtontwerp en dik geluid. Door de cirkelopstelling staat het publiek dicht op de band, is het persoonlijker, en is alles wat we doen in-your-face. Het is zo anders dan een normale opstelling dat ik erg blij ben dat we het weer gaan doen. Misschien spelen we hier al wat nieuw werk en doen er speciale gasten mee, dat ga je merken in oktober. Na de show zullen we in ieder geval een tijdje uit beeld verdwijnen om volledig te focussen op nieuw werk."

Terug