Nona

Nona

Za 25/09 - Hoorn

Manifesto

20:00 - 23:59


Verplaatst concert - helaas is 15 oktober niet haalbaar - we hebben opnieuw een nieuwe datum gevonden en nu maar duimen!!!

Alles heeft een begin, ook de tijdloze nummers van zangeres Nona. Begin twintig, maar met een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Je kunt je verkleumde handen warmen aan iedere zin die Nona zingt, vanaf de vervallen nachtclub-grandeur waarmee ze ‘sealed my lips’ uitspreekt in de dampende albumopener en single van ‘It’s Alright’.

Nona kent haar klassiekers maar staat qua sound ook stevig in het nu. De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar eigen persoonlijke smaak. Ze heeft niet alleen een duidelijke liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig. Van huis uit maakt ze ook kennis met rock en blues en al die invloeden vloeien samen in een prachtig, warm bad van een debuut: Nona.
I.s.m. met Uptown Records Hoorn bieden wij een kortingsactie aan van € 5 euro per ticket als je het debuut album bij de Hoornse platenspecialist aanschaft! Dus kortingskaarten te koop in de winkel voor slechts 10 euro!

Terug