Gratis Lunchpauzeconcert

Gratis Lunchpauzeconcert

Vr 22/11 - Utrecht

Tivoli Vredenburg

12:30 - 13:30


Vrijwel elke vrijdag in de Grote Zaal of Hertz: het gratis lunchpauzeconcert! Aanstormend talent van conservatoria uit heel Nederland en gevestigde namen betreden het podium. Klassieke muziek in allerlei vormen en af en toe een uitstapje naar jazz of pop. Kom pauzeren tijdens een hectische werkdag, neem een break van je studiesessie, of verrijk je vrije dag!

Reminder of een overzichtje nodig? Je vindt alle bevestigde lunchpauzeconcerten hieronder als facebookevent, in de agenda op de website (www.tivolivredenburg.nl/lunchpauzeconcerten), in onze tweewekelijkse nieuwsbrief klassiek en in de speciale nieuwsbrief over de lunchpauzeconcerten (www.tivolivredenburg.nl/nieuwsbrief).

NB: om een lunchpauzeconcert te bezoeken heb je een gratis entreebewijs nodig. Deze zijn verkrijgbaar op de dag van het concert, vanaf 09.00 uur aan de kassa of online. Wij raden aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn in de zaal. Laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.

NB: zo af en toe vindt er op vrijdag géén lunchpauzeconcert plaats. Check de website

Tot snel op vrijdag!

Terug