Alcatraz Café

Alcatraz Café

(4.3/3)

Kleine Kerkstraat 4b
8601 CN Sneek
Café


Er is geen ontsnappen aan, het feestcafé van Sneek heet Alcatraz Café. Het café maakt samen met Club 1841 en Café Neighbours deel uit van het uitgaanshart van Sneek. Begin 2011 is het café flink verbouwd. Het resultaat is verbluffend, het is echt een waanzinnig mooi feestcafé geworden. Je ziet er veel houten en stenen elementen en deze geven Alcatraz een heerlijke sfeer. Er is een directe verbinding met het al eerder genoemde Café Neighbours. Hierdoor kun je gezellig heen en weer lopen tussen beide Sneeker cafés.
Alcatraz Café is echt zo’n feestcafé waar ieder weekend wat te beleven valt. Vooral het waanzinnige barpersoneel geeft het café een hoge amusementswaarde. Geen avond is hetzelfde.
De huis-dj’s en gastdj’s maken het feest compleet. Hollandse-hits, Gold Fever, Vegas, Hip-Hop, Sneek Week, Kingsday, Gangsterbar, er is altijd wel een thema om de handjes in de lucht krijgen. Als het maar feest wordt!
Heb je zelf een feestje en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Alcatraz Café is daar natuurlijk ook een prima plek voor. Voor elke partij, borrel, bedrijfsfeest kan een op maat gemaakte middag of avond aangeboden worden of is er gelegenheid om je feest in geheel eigen stijl te regelen. Wanneer je hier meer over wil weten, kun je gerust eens contact opnemen met de leiding van Alcatraz Café.

Cafes in Sneek: Alcatraz Café, Kleine Kerkstraat 4b, 8601 CN Sneek - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Sneek.

Uitagenda van Alcatraz Café