Anton Pieck Museum

Anton Pieck Museum

(5.0/2)

Noordwal 31
8051 ES Hattem
Museum


In het pittoreske stadje Hattem, gelegen aan de oevers van de IJssel, vind je het Anton Pieck Museum. Dit museum is gewijd aan het werk van de bekende Nederlandse kunstenaar en illustrator Anton Pieck. 
Pieck staat bekend om zijn romantische en nostalgische tekeningen en schilderijen, die vaak een sprookjesachtige sfeer uitstralen. In het museum kun je dan ook genieten van een grote collectie originele werken van Pieck, waaronder tekeningen, aquarellen en olieverfschilderijen.
Naast het werk van Pieck biedt het museum ook een inkijkje in zijn leven en werkproces. Zo zijn er verschillende objecten te zien die hij gebruikte bij het maken van zijn kunstwerken, zoals tekenmaterialen en penselen. 
Het Anton Pieck Museum is een absolute must-see voor liefhebbers van kunst en nostalgie. Een bezoek aan dit museum laat je kennismaken met de bijzondere wereld van Anton Pieck en zijn romantische en sprookjesachtige kunst.

Uitagenda van Hattem: Anton Pieck Museum, Noordwal 31, 8051 ES Hattem - Evenementen, hotels, musea, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Hattem.

Uitagenda van Anton Pieck Museum