Arto Theater

Arto Theater

(4.7/3)

Het klooster 5
2871 BJ Schoonhoven
Theaters


Genieten van kunst, cultuur en amusement. Dat kan in Schoonhoven! Het Arto-theater biedt een gevarieerd programma van muziek, toneel,
cabaret, kindervoorstellingen, film en exposities.
 Oorspronkelijk bedoeld als “eigen huis” voor het in 1934 opgerichte toneelgezelschap 
Arto Post Laboro (APL) is het ook wekelijks het podium voor professionele artiesten.
Door de vele vrijwilligers, sponsoren en de vriendenkring van het theater kunt u voor een schappelijke prijs de voorstelling van uw keuze bezoeken.
De unieke locatie, een voormalige kerk, geeft het theater een prima akoestiek en een prettige uitstraling. Het theater biedt plaats aan 80 bezoekers op de tribune, waardoor u op de voorste of achterste rij altijd uitstekend zicht heeft op de toneelvloer. Veel artiesten vinden de intieme sfeer bovendien bij uitstek geschikt voor een try-out. Na afloop kunnen de bezoekers vaak in het theatercafé nog napraten met de artiesten. Vrienden kunnen gebruik maken van speciale acties. Aanmelden kan via het opgaveformulier in het theater of via een mail naar: info@artotheater.nlinfo@artotheater.nl onder vermelding van: ik word vriend van het Artotheater. Na betaling wordt de vriendenpas toegestuurd. Het Arto Theater is geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Het theatercafé is geopend na iedere voorstelling tot 24.00 uur. Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Arto Theater? Stuur een mail naar: info@artotheater.nl met als onderwerp ‘Ik wil Artomail’
 of vul de bon bij de kassa in van het theater. Kaartvekoop gaat via de website. Of bij Provence, Haven 63, Schoonhoven, Openingstijden zie www.provence.nl En natuurlijk aan de kassa van het theater vanaf 1 uur voor aanvang van de betreffende voorstelling. Bij verkoop via Provence en internet wordt € 0,50 per entreekaart transactiekosten in rekening gebracht. Regelmatig zijn er ook exposities in het Arto Theater. Kijk op onze website naar de actuele agenda.

Uitagenda van Schoonhoven: Arto Theater, Het Klooster 5, 2871 BJ Schoonhoven - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, cafés, restaurants en theaters van Schoonhoven.

Uitagenda van Arto Theater