Bantam

Bantam

(5.0/4)

Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Cafes


Bantam Hoogkarspel al jaren een begrip


Iedere inwoner van West-Friesland kent Bantam in Hoogkarspel. Niet alleen als club, maar ook als restaurant. Er is voor ieder wat wils.

Club Bantam


Het hart van het bedrijf is een mooie moderne zaal, waar waanzinnige club-avonden worden gehouden. Er is ruimte voor 800 personen. Opvallend staat in het midden van de zaal een grote bar. Het geheel is zeer sfeervol te noemen. De ruimte is op te splitsen in twee separate ruimtes. Hierdoor is het mogelijk ook kleinschalige feesten geven, zoals bruiloften en partijen, verenigingsavonden en bedrijfspresenaties. In de club is hiervoor een uitstekende licht- en geluidsinstallatie aanwezig.

Restaurant Heren 17


Een ander onderdeel van Bantam is Restaurant Heren 17. Een prima ‘a la carte’-restaurant met een Frans-Nederlandse keuken. Maandelijks stelt de chef-kok een gevarieerd maandmenu op, waarbij de producten passen passen bij het jaargetijd. Voor groepen kan een samengesteld menu geserveerd worden. Van donderdag tot en met zondag is Restaurant Heren 17 geopend vanaf 17.00 uur. Heren 17 beschikt tevens over een groot en gezellig terras. In de zomermaanden de plek voor een lunch, diner of bruisend feestje.

Restaurant Peperonata


Zoals de naam doet vermoeden is Restaurant Peperonata gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Voor onwijs heerlijke pasta’s en pizza’s kun je hier terecht en daarnaast staan er diverse Italiaanse vis- en vleesgerechten op de menukaart. De mogelijkheid is er om ‘a la Carte’ te dineren en voor groepen kan een menu samengesteld worden. Ook Restaurant Peronata heeft een ruim terras tot haar beschikking, namelijk aan de zijde van de Nieuweweg. In het afhaalcentrum kan je pasta’s en pizza’s afhalen, zodat je thuis lekker kunt genieten van zo’n overheerlijk Italiaans menu.

Catering


Heeft u zelf een feest, voor thuis of voor het werk? Informeer eens bij Bantam naar de mogelijkheden voor catering. Barbecues en warm- of koudbuffetten kunnen allen geregeld worden. Op ambachtelijke wijze bereid en fantastisch geserveerd.

Cafes in Hoogkarspel: Bantam, Streekweg 202, 1616 AN Hoogkarspel - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Hoogkarspel.

Uitagenda van Bantam