Brasserie De VII Deugden

Brasserie De VII Deugden

(5.0/1)

Prinsenstraat 2
7721 AJ Dalfsen
Restaurant


Brasserie de Zeven Deugden: Het restaurant tegenover de brug over de vecht in Dalfsen! 
In het monumentale pand aan de Prinsenstraat zult u een sfeervolle brasserie vinden, waar jong en oud zich op zijn gemak zal voelen.
 Zeven dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat staan wij voor u klaar om u gastvrij te ontvangen in de “huiskamer van Dalfsen” met prettige bediening en gerechten die goed op smaak zijn bereid.
 Met een geweldig terras voor de zomerdag en een heerlijke serre, waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie, lunch of een smakelijk diner en een goed glas wijn met uitzicht over de vecht.
Heeft u wensen en/of een dieet? In overleg is in principe “alles” mogelijk, daarnaast denken wij ook graag mee op het gebied van een bruiloft, vergadering, feest of catering. Voor vragen of reserveringen neemt u door middel van onderstaande mogelijkheden contact met ons op.
Dit kan telefonisch op 0529-434100 of via info@dezevendeugden.nl Honden groot of klein, mits aan de lijn en droog, zijn toegestaan.

Cafes in Dalfsen: Brasserie De VII Deugden, Prinsenstraat 2, 7721 AJ Dalfsen - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Dalfsen.

Uitagenda van Brasserie De VII Deugden