Brasserie Om de Dobben

Brasserie Om de Dobben

(5.0/1)

Langelaan 10
9251 MC Burgum
Restaurant


Welkom bij Brasserie On de Dobben in het pittoreske Burgum, waar de natuur en gastronomie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Onze brasserie is gelegen te midden van de weelderige natuur, omringd door groene velden en kronkelende waterwegen. Hier, ver weg van de drukte van de stad, kun je genieten van een oase van rust en ontspanning. 
Bij Brasserie On de Dobben draait alles om de liefde voor goed eten en gezelligheid. Onze deuren staan open voor iedereen, of je nu komt voor een kopje heerlijke koffie met vers gebak, een smakelijke lunch of een gezellige borrel. Onze keukenbrigade bereidt met passie en toewijding gerechten die zowel traditioneel als eigentijds zijn. Proef de smaken van de regio en laat je verrassen door de culinaire creativiteit van ons team. 
Terwijl je geniet van je maaltijd of een verfrissend drankje, kunnen de kinderen zich uitleven op onze ruime speelweide. Laat ze ravotten, spelen en ontdekken terwijl jij in alle rust kunt ontspannen. Zo is Brasserie On de Dobben de perfecte plek voor een gezinsuitje of een ontspannen middag met vrienden. 
Of je nu op zoek bent naar een plek om te genieten van de natuur, heerlijk eten, of gewoon een gezellig samenzijn, Brasserie On de Dobben is de ideale bestemming. We heten je van harte welkom in onze brasserie, waar we streven naar een gastvrije sfeer en culinaire verwennerij, te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van Burgum.

Uitagenda van Burgum: Brasserie Om de Dobben, Langelaan 10, 9251 MC Burgum - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Burgum.

Uitagenda van Brasserie Om de Dobben