Cafe de Amer

Cafe de Amer

(5.0/5)

Amen 20
9446 PC Amen
Café


Volop Blues in Café de Amer


Verscholen achter Assen in de provincie Drenthe ligt het plaatsje Amen. In het plaatselijke Cultureel Café De Amer is het ieder weekend genieten van veel live muziek. Vooral de blues heeft hier de overhand. De Amar bestaat zelf al ruim 100 jaar, terwijl de afgelopen 25 jaar het café een grote naam heeft opgebouwd op het gebied van live muziek. Naast muziek is er ruimte voor literatuur, verdieping en ontmoeting. Café de Amer is telkens weer op zoek naar muzikale diepgang. Het draait om passie, liefde en aandacht. Het gaat om de rust tussen de noten en niet zo zeer om de decibellen. Daarom zijn de Roots- en Bluesmuziek zeer geschikt voor de intieme luisterconcerten. De rust van de provincie Drenthe komt helemaal tot uiting in Café de Amer.


Nationale- en internationale artiesten


Menig artiest heeft inmiddels opgetreden in Café de Amer. Namen als Tim Knol, Alex Roeka, Fréderique Spigt, Spinvis, Anne Soldaat, J.W. Roy, Jan Rot en The Watchman hebben allemaal de weg gevonden naar Amen. Het programma is al maanden van te voren bekend. Dus wie de uitagenda van het café bekijkt kan ver van tevoren een avond plannen, gecombineerd met een lekker weekendje Drenthe.


Voorprogramma’s


Op de zondagmiddagen worden de concerten voorafgegaan met een voorprogramma. De kans voor jonge talentvolle artiesten om te laten zien wat zij in hun mars hebben en een uitgelezen mogelijkheid om podiumervaring op te doen.


Verhuur van de Amer


Wist je dat Café de Amer ook exclusief gehuurd kan worden voor privé- of bedrijfsfeest, vergadering of een andere activiteit? Informeer eens naar de mogelijkheden, je zult versteld zijn van het aanbod.


Openingstijden Café de Amer:


Van 1 juni tot en met 31 augustus dagelijks open vanaf 12.00 uur. Van 1 september tot en met 31 mei alleen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.

Cafes in Amen: Cafe de Amer, Amen 20, 9446 PC Amen - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amen.

Uitagenda van Cafe de Amer