Café de Deut

Café de Deut

(5.0/3)

Koningsstraat 36
6511 LB Nijmegen
Cafes


De huiskamer van Nijmegen: Cafe de Deut
Wie voor het eerste in Cafe de Deut in Nijmegen binnenstapt, denkt bij zichzelf: wat een kitscherige bedoening. Daar is het cafe dan ook trots op. Het geeft een gevoel van een huiskamer door de vele heilige beelden, barokke lampen en vage snuisterijen. Je luistert hier naar de mooiste gitaarmuziek, rock & roll (zoals deze ooit bedoeld was) de beste hits van dit moment.
Ondertussen bestel je een biertje van de kaart waarop je de grootst aantal speciaalbieren aantreft. Sind 2013 is Cafe de Deut lid van De Alliantie van Biertapperijen. Iedere maand is er een nieuw uniek biertje op de wisseltap.
’s Zomers heeft Cafe de Deut het mooiste terras van Nijmegen; met passende bediening. Tijdens de zomerfeesten is het Koningsplein sowieso ‘the place to be’, maar daarnaast is Cafe de Deut ook (mede-)organisator van de Nijmeegse Bier Feesten, het Bockbierfestival en Rock Royale.

Kortom: een bastion van kneuterigheid tussen al het ‘design’ van de zoveelste hippe toko gemeubileerd door de Ikea. Kom, zie en geniet.

Cafes in Nijmegen: Café de Deut, Koningsstraat 36, 6511 LB Nijmegen - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Nijmegen.

Uitagenda van Café de Deut