Café De Doffer

Café De Doffer

(5.0/9)

Runstraat 12-14
1016 GK Amsterdam
Café


Deze gezellige kroeg ligt midden in De 9 Straatjes en is al sinds de jaren ‘70 de ontmoetingsplek voor jong en oud, buurtbewoners en toeristen. Zowel de sfeer als de locatie trekt een zeer gevarieerd publiek en creëert een plek waar iedereen zich thuis voelt. Met de openslaande deuren en het terras bieden we in de zomer heerlijke zitplekken midden in het centrum van de stad. Maar ook in de winter ben je bij ons aan het goede adres voor een glühwein of warme chocomel. Je kunt dagelijks bij ons terecht voor lunch, diner of een snack.

Ons regelmatig veranderende menu en de dagspecials bieden voor iedereen een lekkere en betaalbare hap. Uiteraard hebben onze zeer geliefde specialiteiten, zoals de Doffer salade en Doffer saté, een vaste plek op de kaart. Ook is de Doffer zeer geschikt voor een besloten groepsdiner (max. 35 personen) of een buffet tot 60 personen. Deze kunnen in overleg met de keuken naar wens en budget worden samengesteld!

Cafés in Amsterdam: Café De Doffer, Runstraat 12-14, 1016 GK Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Amsterdam.

Uitagenda van Café De Doffer