Café d’Ontmoeting

Café d’Ontmoeting

(5.0/4)

De Goorn 21
1648 JP De Goorn
Cafes


In het Noord-Hollandse De Goorn staat centraal in het dorp Café de Ontmoeting. Dit gezellige café wordt gerund door Perry en Paulien Meinen. Het veelzijdige interieur is warm en sfeervol. De Ontmoeting bestaat uit het café, de zaal en het blokkie om. Allen geschikt voor uw fantastische feest of partij.
Zaal d’Ontmoeting is prima geschikt voor een receptie, diner, vergaderruimte of bruiloftsfeest. Met een capaciteit voor 400 personen die kunnen staan of voor 150 personen die kunnen zitten. Vraag naar de mogelijkheden, zoals het inzetten voor een groot scherm met beamer.
Café d’Ontmoeting is een café met een kleine kaart, maar met veelzijdige menu’s. Live jazz muziek is er op iedere eerste donderdag van de maand. Terwijl op iedere laatste vrijdag van de maand een live pianiste de sfeer in het café brengt.
Het Blokkie Om is een zaaltje voor 60 personen (zittend) of 150 personen (staand). In deze gelegenheid heeft u de mogelijkheid om het hele feest in eigen handen te houden. U mag dus zelf voor drankjes en hapjes zorgen, maar dit uiteraard door Perry en Paulien laten regelen.
Café d’Ontmoeting heeft een groot aantal speciaalbieren. Een divers aantal biersoorten op de fles en vier wisselende bieren op de tap. Vijf speciaal geselecteerde biersoorten worden gepresenteerd tijdens de bierproeverij. Onder het genot van hapje krijg je uitleg van het brouwproces en het type biertje en krijg je heel veel te horen of de speciaal bieren.
De High Wine is een heuse wijnproeverij. Een gezellig samenzijn onder het genot van een goed glas wijn. Er wordt begonnen met een glaasje bubbels, gevolgd door nog drie gangen. Deze kunnen naar eigen wens worden ingevuld, rood of wit. De smaak wordt zo goed mogelijk op elkaar afgestemd en met bijpassende gerechten is het volop genieten van een prima combinatie.

Cafés in De Goorn: Café d’Ontmoeting, De Goorn 21, 1648 JP De Goorn - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van De Goorn.

Uitagenda van Café d’Ontmoeting