Café Janssen - Breda

Café Janssen - Breda

(5.0/1)

Vismarktstraat 7
4811 WD Breda
Cafes


Breda - Café Janssen

Het café waar dj Hardwell en Dannic groot zijn geworden, de plek waar bijna niks te gek is en waar je dus lekker jezelf kunt zijn.

In Café Janssen is het weekend na weekend feest. Ons vrolijke personeel achter de bar zit vol energie en zorgt steeds weer voor een topsfeer. Je voelt je direct thuis en hebt er steeds weer een gezellige avond.

De nieuwste dansplaten galmen door de boxen en zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. Daarnaast zorgen we steeds voor leuke aanbiedingen en zetten we graag de nieuwste drankjes voor je klaar. Je kunt dobbelen voor je drankje op dinsdag en donderdag of op vrijdagmiddag  vanaf 15:00 uur lekker komen borrelen. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Ben je eindelijk klaar met je opleiding? Jarig? Of houd je gewoon van een feestje? Café Janssen is dé plek waar je terecht kunt om een mooi feestje te geven. Stuur ons een mailtje met jouw wensen en dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is. Samen met je vrienden en familie kun je genieten van een lekker drankje en gezellige muziek van de beste Bredase dj’s.

Openingstijden,

Dinsdag:  22:00-04:00

Woensdag 22:00-02:00

Donderdag 21:00-04:00

Vrijdag 15:00-04:00

Zaterdag 21:00-04:00

 

Cafés in Breda: Café Janssen, Vismarktstraat 7, 4811 WD  Breda - Evenementen, uitagenda, uitgaan, uitgids, uitladder, cafés, restaurants en theaters van Breda.

Uitagenda van Café Janssen - Breda