Café Kerkzicht Nuland

Café Kerkzicht Nuland

(4.5/2)

Kerkstraat 29
5392 CA Nuland
Cafes


Café, zaal Kerkzicht Nuland; dé plek waar u kunt borrelen, ontspannen en vooral feesten. Gelegen in het hart van het bourgondische Brabant, in het pittoreske dorp Nuland, tegenover de kerk. Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheden in ons café en zaal.

Breng in de avonduren of in het weekend eens een bezoekje aan ons café, dat open is voor iedereen. Muziek aan en lekker wat drinken, met vrienden, familie en/of bekenden. Kerkzicht is al jaren een ontmoetingspunt voor jong en oud, in het hart van Nuland.

Kerkzicht biedt naast het café verschillende mogelijkheden om feesten en andere evenementen te organiseren. Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een bruiloft, bijzonder jubileum of gewoon een verjaardag? Dan verzorgen wij in onze sfeervol aangeklede zaal uw gelegenheid tot in de puntjes, met allerlei mogelijkheden zoals hapjes, buffetten, muziek en dergelijke.

 

Café Kerkzicht Nuland, Kerkstraat 29, 5392 CA Nuland – Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitagenda, uitgaan, cafés, restaurants van Nuland.*

Uitagenda van Café Kerkzicht Nuland