Café Restaurant Dauphine

Café Restaurant Dauphine

(5.0/7)

Prins Bernhardplein 175
1097 BL Amsterdam
Restaurant


Cafe-Restaurant Dauphine is gevestigd in de voormalige Renault garage tegenover het Amstel Station. De naam 'Dauphine' refereert aan het succesvolle model van Renault uit de jaren 50.
Het interieur en de kaart van Dauphine hebben een kosmopolitische uitstraling. Het design is verzorgd door architectenbureau Heyligers design+projects. Het restaurant is ma tm vrij geopend vanaf 09.00 uur en za en zo vanaf 11.00u. De uitgebreide wijnkaart, met wijnen uit Europa en de Nieuwe Wereld van gerenommeerde huizen, heeft een uitzonderlijk mild prijsniveau dat u elders niet zult vinden.
In Dauphine kunt u ook terecht voor een goede 'plateau de Fruits de Mer'. De gevarieerde kaart biedt een uitgebreide keuze, waaronder met zorg bereide Brasserie-klassiekers. Naast de mogelijkheid om in het restaurant met grotere groepen te eten, is het ook mogelijk om een van de twee privé ruimten te reserveren, die ook geschikt zijn voor grote gezelschappen
Dauphine ligt vlak bij de ringweg en beschikt over een eigen parkeerkelder, waar u als gast 1 ½ uur parkeren cadeau krijgt. Door de ligging direct bij het Amstel Station, is Dauphine ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Uitagenda van Amsterdam: Café Restaurant Dauphine, Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Amsterdam.

Uitagenda van Café Restaurant Dauphine