Café Restaurant De Notabelen

Café Restaurant De Notabelen

(5.0/2)

Plein 1923 14
3941 ER Doorn
Restaurant


Welkom bij De Notabelen: jouw culinaire oase in het hart van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Gelegen aan het schilderachtige Plein 1923 in Doorn, nodigen we je uit om te genieten van een veelzijdige ervaring die perfect past bij elk moment van de dag. 
Of je nu verlangt naar de verkwikkende energie van een vers gezette kop koffie, de gezelligheid van een uitgebreide lunch, de ontspanning van een borrel met vrienden, of de smaakvolle genoegens van een heerlijk diner, De Notabelen verwelkomt je met open armen. 
Onze menu's weerspiegelen de rijke diversiteit van deze prachtige regio en worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van lokale producenten. Van ambachtelijke gerechten tot moderne creaties, onze keuken weet zelfs de meest veeleisende smaakpapillen te betoveren.  Het interieur van De Notabelen ademt de sfeer van elegantie en comfort, met een vleugje nostalgie die doet denken aan vervlogen tijden. Of je nu kiest voor een plekje bij het raam om te genieten van het uitzicht op het park, of voor een gezellig hoekje bij de open haard, je zult je onmiddellijk thuis voelen. 
Wij geloven dat een bezoek aan De Notabelen niet slechts een culinaire ervaring is, maar een reis naar gemoedsrust, een moment van samenzijn en genot te midden van de natuurlijke schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug. Dus kom langs en laat ons je verwennen, of het nu voor een informele ontmoeting is of voor een feestelijke gelegenheid. De Notabelen staat voor je klaar, altijd.

Uitagenda van Doorn: Café Restaurant De Notabelen, Plein 1923 14, 3941 ER Doorn - Evenementen, hotels, cafés, restaurants, musea, theaters en uitgaanstips van Doorn.

Uitagenda van Café Restaurant De Notabelen