Café 't Haantje

Café 't Haantje

(5.0/3)

Daalseweg 19
6521 GE Nijmegen
Café


Café ’t Haantje: Sfeervol Nijmeegs bruin café


Aan de Daalseweg nummer 19 zit al sinds mensenheugenis het sfeervolle bruin café ’t Haantje. Ooit werd het café bezongen door duo De Scheurbuiken in het Haantjeslied. Een nummer dat terug te vinden is op de site van Café ’t Haantje in Nijmegen.

De bezoekers van ’t Haantje zijn zeer uiteenlopend. De een komt voor een kopje koffie, de ander voor een speciaalbiertje. Je kunt er biljarten, lekker uitrusten op het heerlijke terras en alle belangrijke voetbalwedstrijden zijn er live te volgen op een van de twee grootbeeldschermen.

Speciaal Bieren


Café ’t Haantje is een echt zo’n café waar je je kunt laten verrassen met een speciaal biertje. Er is een wisselend biertje op de tap en daarnaast zijn er op de fles vele smaken uit vele bierlanden te verkrijgen.

Livemuziek in Nijmegen


Met regelmaat is er livemuziek te beleven in Café ’t Haantje. De ene keer een bluesformatie, dan weer een jazz-band. Daarnaast wordt er ingehaakt op diverse festiviteiten in Nijmegen, zoals de 7Heuvelenloop, Tribute in Oost, de Troost van Oost en de Dag van het Levenslied.

Nijmeegse Liederentafel


Een echt fenomeen in Café ’t Haantje is de Liederentafel. Iedere tweede zondag van de maand vanaf 20.30 uur worden de mooiste Nederlandse liedjes gezongen onder begeleiding van een gitarist en twee accordeonisten. Van Wim Zonneveld tot Claudia de Breij. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Zaalverhuur in Nijmegen


Op zoek naar een prima locatie in Nijmegen voor een bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum? Informeer dan eens bij Café ’t Haantje naar de vele mogelijkheden. Er is namelijk een ruime parkeerruimte in de buurt, de prijs kwaliteit verhouding is erg goed en je kunt je evenement naar eigen inzicht invullen. Daarnaast kan Café ’t Haantje je adviseren op het gebied van catering, muziek, etc. Laat je positief verrassen!

Cafes in Nijmegen: Café 't Haantje, Daalseweg 19, 6521 GE Nijmegen - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Nijmegen.

Uitagenda van Café 't Haantje