Cafe Uniek - De Eetkamer

Cafe Uniek - De Eetkamer

(5.0/4)

Spoorstraat 31
6942 EB Didam
Café


Café Uniek is een echt dorpscafé, waar je altijd terecht kunt voor zowel een kop koffie als een lekker biertje of wijntje. Er is altijd wel iemand die een praatje met je maakt, een potje wil biljarten, darten of kaarten. Kortom… altijd gezellig! Café Uniek is een bijzonder geschikte feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, receptie, familiefeest of elke andere gelegenheid. Een unieke sfeer in onze Carrouselzaal met een huiselijk interieur, gezellige kaarsjes, gastvrij personeel, compleet verzorgd met een culinaire invulling voor een blijvende herinnering. Ook kan de zaal worden uitgebreid bijvoorbeeld het café of ons gezellige Eettuin. Onze culinaire mogelijkheden zijn zeer divers en komen uit een eerlijke keuken, met vers bereide producten.

Restaurant De Eetkamer


Sinds oktober 2011 is Remco Hendriksen de vaste kok van Café Uniek en De Eetkamer. In korte tijd is De Eetkamer uitgegroeid tot een goed bezocht restaurant, de beste reclame is mond-op-mondreclame!  Op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondagavond kunt u hier vanaf 17.00 uur heerlijk eten. Er is een vaste menukaart en er zijn veel variabele gerechten deze worden bij u aan tafel gepresenteerd. Door zijn gezellige bar doet deze ruimte meer denken aan een knus café. De Eetkamer is dan ook uitermate geschikt voor groepen van ca. 20 tot ca. 40 personen.De ideale ruimte voor een gezellige bijeenkomst een receptie of klein feestje. Neemt u contact op voor de mogelijkheden in deze ruimte..

Cafe Uniek - De Eetkamer, Spoorstraat 31, 6942 EB Didam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Didam.

Uitagenda van Cafe Uniek - De Eetkamer