Café Vrienden

Café Vrienden

(5.0/1)

Hogestraat 3
6651 BD Druten
Café


De visie van Café Vrienden is een hip & trendy café te creëren dat een breed publiek aantrekt; jong & oud, dames & heren. Het café heeft een paar prachtige blikvangers, zoals de illusie van een lichtkoepel in het plafond boven de stamtafel. Maar wat het meest in het oog springt in de kroeg is de open glazen wijnvitrine, waarvoor een flinke ruimte is vrijgemaakt. Gasten kunnen zelf zien wat het ruime assortiment voor wijnen, likeuren, mixdranken en speciaalbieren is en hun drankje kiezen uit de glazen wijnvitrine. 
Naast het uitgebreid wijn- en bierassortiment en luxe borrelplankjes, zal er geregeld een band of een DJ hun muziek ten gehore brengen en zorgen voor extra gezelligheid. Deze muziekavonden zullen altijd kenbaar gemaakt worden door de agenda op deze site en via social media. Zodat iedereen, ook in de omliggende dorpen weet: voor livemuziek moet ik vanavond bij Vrienden zijn!

Uitagenda van Druten: Café Vrienden, Hogestraat 3, 6651 BD Druten - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Druten.

Uitagenda van Café Vrienden