Club Abe

Club Abe

(5.0/4)

Amstelstraat 30
1017 DA Amsterdam
Clubs / Discotheken


Club Abe Amsterdam is uitgaan in stijl!


Ooit was het gebouw eigendom van de succesvolle bankier Abraham Carel Wertheim (1832-1897) en naar hem is daarom deze club vernoemd: Club Abe. De scene rond Club Abe is flamboyant en erg stijlvol. Toch komen er allerlei soorten mensen op de diversiteit aan activiteiten af. Lekker feesten, ontstressen en genieten van heerlijke drankjes. Dat is Abe.

In de club zijn verschillende party-thema’s met verschillende live shows. Je kunt vaak niet wachten tot het vrijdag is en bekijkt de uitagenda van Amsterdam. Bij Abe kun je terecht voor de meest originele feesten, waarbij de Dj’s je oren strelen met de meest sensationele geluiden. Je bent bij Abe op een plek waar de muziek warm en de sfeer cool is. Als bezoeker word je altijd getrakteerd op de meest recente en heetste clubmuziek. Club Abe onderscheidt zich van andere locaties op het gebied van de clubscene. Sommige bezoekers komen erom te chillen en genieten van de cocktails aan de bar. Andere bezoekers willen alleen maar dansen en feesten tot in de kleine uurtjes.

Abe’s Premium Services


Bij Club Abe houden ze van Premium Stijl-feesten. Je kunt een van de exclusieve tafels, met Premium bottle-service, huren. In de Premium Lounge kunnen groepen tot 25 personen plaatsnemen, maar je kunt al vanaf drie personen van deze exclusieve service gebruik maken. Reserveer en je krijgt prioriteit bij de ingang, een eigen hostess en een exclusieve bediening tot 04.00 uur ’s nachts!

Partij in stijl


Wil jij je eigen feestje de volgende keer in stijl geven? Je hebt het gehad met de gebruikelijke locaties en is het nu tijd voor iets speciaals? Dan is het tijd voor een feestje in de meest luxe club van Amsterdam. Een privéfeest met familie, vrienden of collega’s kan op een zeer stijlvolle manier gehouden worden in Club Abe. Bekijk de website naar de mogelijkheden.

 

Clubs in Amsterdam: Club Abe, Amstelstraat 30, 1017 DA Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Amsterdam.

Uitagenda van Club Abe