Club Discotheek Rootie Tootie

Club Discotheek Rootie Tootie

(5.0/2)

Burgemeester Jansenplein 25
7551 ED Hengelo
Clubs / Discotheken


Met drie prachtige barren, een grote dansvloer en een rokerslounge heeft Club Discotheek Rootie Tootie al vele jaren ervaring in het organiseren van events.
Club Discotheek RT biedt jou ook de kans om je eigen evenement te organiseren. Of je nu kiest voor een bezetting van 50 of 300 personen Club Discotheek RT is voor ieders budget beschikbaar! Het team van RT denkt met jou mee en heeft alle expertise in huis om jou wensen tot leven te brengen. Met een breed aanbod in entertainment, service, DJ's en artiesten kun je vrijblijvend kiezen uit een totaal evenement. De locatie, uitstraling en sfeer zijn bepalend voor de evenements belevenis. De uitgangspunten, ideeen, doelgroeprichting en het gewenste concept vormen dan ook de leidraad bij het creeren van een perfect evenement.  Ook technische extra's zoals (plasmaschermen en beamers) hebben wij tot onze beschikking. Verder leveren wij leeftijdsbandjes, acts of bijzondere DJ's. Zoals je ziet neemt het team van Club Discotheek Rootie Tootie al je zorgen uit handen!

Discotheek in Hengelo: Club Discotheek Rootie Tootie, Burgemeester Jansenplein 25, 7551 ED Hengelo - Evenementen, uitgids, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Hengelo.

Uitagenda van Club Discotheek Rootie Tootie