Club Ruis

Club Ruis

(5.0/2)

Smedestraat 31
2011 RE Haarlem
Clubs / Discotheken


Ruis is een tijdelijke verstoring van het ideale, het is niet gestructureerd en niet relevant. Het is een tijdelijke fase, betwixt and between, niet het een en ook niet het ander. Ruis staat voor vrijheid en tolerantie. Ruis is een club in Haarlem met een exclusieve en internationale touch. Club Ruis geeft jou een ongestructureerde en irrelevante verstoring van het alledaagse. Wij omarmen welvaart en verhogen de kwaliteit van het (nacht)leven. Bezoekers van Ruis kunnen rekenen op een kleurrijke mix van vernieuwende elektronische muziek, een vrije sfeer en attente bediening. Ruis biedt ruimte aan 400 mensen.
Expertise, capaciteit en faciliteiten. Ruis heeft alles om jouw beslotenfeest succesvol te maken. Wij verhuren niet simpelweg een ruimte, maar bieden event concepting, planning en management. Onze professionele crew bewaakt de ongedwongen, veilige sfeer en zorgt voor het hoogst mogelijke serviceniveau, zodat ook jij kunt genieten van je eigen feest. De ruimte leent zich uitstekend voor diners, congressen, trainingen, presentaties of bedrijfsfeesten. De club is ingericht met hoogwaardige licht- en geluidsinstallaties die zorgen voor de ultieme ervaring van uw evenement. Ook kan er gebruik gemaakt worden van onze vergaderruimtes bij uw verhuring die we kunnen opbouwen naar kleedkamer of conference room.

Clubs in Haarlem: Club Ruis, Smedestraat 31, 2011 RE Haarlem - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Haarlem.

Uitagenda van Club Ruis