Club Smokey

Club Smokey

(5.0/3)

Rembrandtplein 18-20
1017 CV Amsterdam
Clubs / Discotheken


Club Smokey: het middelpunt van bruisend Amsterdam


In het middelpunt van het bruisende uitgaansleven van Amsterdam vind je Club Smokey. Deze club is dagelijks, zeven dagen in de week, 365 dagen per jaar geopend. Een echte Amsterdamse hotspot aan het Rembrandplein, met dagelijks leuke evenementen voor de Amsterdamse uitagenda.

Poolcafé Amsterdam


Het is een laagdrempelig café. Met andere woorden, iedereen voelt zich er al gauw thuis. Je kunt er afspreken met vrienden om even een potje te poolen en sterke verhalen te delen onder het genot van een sterk bakkie koffie of een heerlijk Amsterdams speciaal biertje.

Voetbalwedstrijden


Op de grote hd-videoschermen komen de gehele dag door de laatste muziek-clips voorbij. Ook alle voetbalwedstrijden zijn te volgen in het café. Op zaterdagmiddag kun je genieten met vele Engelsen naar de belangrijkste FA-wedstrijden en een dag later naar de Nederlandse topwedstrijden. Altijd gezellig!

Zeven dagen ‘Amazing’ Dj’s


Op iedere avond verandert Club Smokey in een bruisende Amsterdamse uitgaansgelegenheid. De ‘Amazing’ Dj’s staan garant voor een beregezellig avondje uit met de nodige geluid- en lichteffecten. Iedere avond in de week heeft zijn eigen thema en eigen sfeer. Met vaste dj’s en op diverse avonden vaste mc’s. Check de uitagenda van Club Smokey, zodat je niks gaat missen!

Crazy Bartenders


Een avondje topentertainment is pas geslaagd als je ook kan amuseren met de barkeepers. Zij maken de lekkerste, seizoensgebonden, cocktails voor je klaar en weten je keer op keer op originele wijze te verrassen.

Voertaal Engels


Wees er wel op voorbereid dat de Engelse taal het meest gesproken wordt. Ook het personeel is daarop helemaal ingesteld in Club Smokey. Vele Britten, Amerikanen, Ieren, etc. weten daarom deze internationaal befaamde club te vinden. Met andere worden: enjoy the party at Club Smokey!

Club Smokey, Rembrandtplein 18-20, 1017 CV Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Amsterdam.

Uitagenda van Club Smokey