De Blauwe Pan

De Blauwe Pan

(4.9/8)

Westerstraat 200
1015 MS Amsterdam
Restaurant


De Blauwe Pan is een cafe, maar ook een restaurant, een kroeg, lunchroom, feestlocatie en muzieklokaal. Alles is mogelijk, of je nu gaat voor de heerlijkste appeltaart, stamppotten, simpele gerechten en een gezellige sfeer of voor iets groters!
Wij verzorgen jouw diner, lunch, leukste avonden, bedrijfsfeestjes, ontvangsten en workshops , maar ook zijn wij dagelijks geopend voor een borreltje een praatje, een dansje, lunch, diner, een hapje, een real cocktail met zorg bereid of gewoon een heerlijk een kopje tazza dóro met een verse Telegraaf daarbij. We zijn zowel op maandagochtend van de partij voor de marktmensen en de dames die de markt bezoeken, als bijvoorbeeld zaterdagavond voor de bruiloft van Johnny en Anita. Als het past dan kan het. Ons credo is en blijft ALLES IS MOGELIJK! Groepjes groot of klein en/of speciale wensen? Kom gerust eens langs, bel of laat een bericht achter in een contactbox! Elke dag checken wij de mail en vrijblijvend sturen wij u de desgewenste informatie toe.

Restaurants in Amsterdam: De Blauwe Pan, Westerstraat 200, 1015 MS Amsterdam - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Amsterdam.

Uitagenda van De Blauwe Pan