De Heeren van Ruysdael

De Heeren van Ruysdael

(5.0/2)

Markt 5
3901 DM Veenendaal
Restaurants


DE HEEREN VAN RUYSDAEL


De Heeren van Ruysdael: een beetje fout, een beetje sjiek of stiekem toch allebei? Kom langs en oordeel zelf...Wat is er te zien: wat goud en glitter en een beetje zebra met bloemetjes. Wat is er te doen: lekker hangen op de banken, op het terras, binnen in onze overdekte achtertuin, en daarna dansen op de beats van toen en nu.

Iets te vieren?


Achter de Heeren van Ruysdael vindt u onze overdekte en verwarmde binnentuin voor al uw feesten en partijen. Heeft u een huwelijksfeest, bedrijfsborrel, verjaardag, kraamfeest of een persooneelsfeest? Wij kunnen het voor u verzorgen zowel binnen als buiten.

25+


 

Vanaf 2011 hebben Jan en Etienne al een aantal keren een 25+ feestje georganiseerd. Door de vele positieve, enthousiaste en leuke reacties gaan ze het feestje 4-6x per jaar organiseren bij De Heeren van Ruysdael!

Jullie trouwdag in de Heeren van Ruysdael? Dat kan!


Wij bieden de mogelijkheid om jullie huwelijk te sluiten voor de burgelijke stand in onze overdekte binnentuin. Naast de huwelijksvoltrekking kan ook het proosten, het diner, de receptie en de feestavond bij ons gevierd worden. Wij bieden verschillende drankenarrangementen vanaf 15 euro per persoon. Deze arrangementen kunnen uitgebreid worden met warme en/of koude hapjes. Als diner kunnen wij een dinerbuffet of een barbecue, met of zonder kok, voor jullie verzorgen. Met als afsluiting van het diner bijvoorbeeld een mooie ijsttaart. Wij hebben verschillende DJ's die jullie feestavond kunnen maken zoals jullie dat willen. Al het licht en geluid is aanwezig.
Graag maken wij voor jullie dag een offerte op maat!

Neem gerust contact met ons op via 0318-508943 of 0318-508943 of mail naar info@deheerenvanruysdael.nl.

 

Restaurants in Veenendaal: De Heeren van Ruysdael, Markt 5, 3901 DM Veenendaal - Evenementen, uitladders, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants van Veenendaal.

Uitagenda van De Heeren van Ruysdael