De Toeter

De Toeter

(5.0/3)

Turfsingel 6
9712 KP Groningen
Cafes


Wat begin jaren negentig startte als muziekcafé is anno nu uitgegroeid tot een markant speciaalbier- en whisk(e)ycafé. In de stad Groningen al meer dan 25 jaar een heerlijke uitgaansplek. De decoratie is speciaal. Vele koperblazers hangen in het café. Dit is uiteraard een ludieke verwijzing naar de naam van het café. Verder valt de ruime bar op en kun je zeggen dat Café De Toeter goed en overzichtelijk is ingedeeld. Het café is al jaren lid van de “Alliantie van Bier Tapperijen”. Maar liefst 120 flesbieren zijn er te verkrijgen, daarnaast zijn er 17 tappunten! Door brouwerij De Koninck is het Groningense café officieel gekroond. De Urquelltap die hierna geplaatst is in het café is uniek in Groningen en daarmee een unieke ambassadeur van Pilsner Urguell. Ook de echte whisky liefhebber komt aan zijn trekken in Café de Toeter. Je kunt namelijk kiezen uit meer dan 350 single malt whisk(e)y’s. Uiteraard kun je een uitgebreid advies krijgen en kan je samen met de barkeeper tot de juiste keuze komen. Café de Toeter behoort dan ook tot een van de beste Singel Malt Whisky horecagelegenheden in Nederland. Tegenover Café de Toeter vindt je de Ludina terrassen. Hier is het bij lekker weer goed toeven. Gezellige zitjes en onwijs heerlijke loungebanken. Een prima plek voor een kop koffie, een lunch of een heerlijk diner. Een van de betere terrassen in Nederland. Wil jij je algemene kennis of je popkennis in het bijzonder eens goed testen? Doe dan mee aan de diverse quizzen welke met grote regelmaat worden gehouden in Café de Toeter. Bekijk de uitagenda van Groningen en zie wanneer de eerst volgende datum is.


Wil je eens iets apart doen met familie, een vriendengroep of met je collega’s? Bezoek dan eens de website van dit Café en bekijk de leuke originele mogelijkheden.

Cafés in Groningen: De Toeter, Turfsingel 6, 9712 KP Groningen - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Groningen.


 

Uitagenda van De Toeter