De Waterburcht Eelde

De Waterburcht Eelde

(5.0/1)

Hoofdweg 23
9761 EA Eelde
Restaurant


Restaurant & Bowling De Waterburcht in Eelde biedt u de perfecte locatie voor al uw feestelijke en sportieve activiteiten, allemaal onder één dak! Of u nu op zoek bent naar een gezellig diner met vrienden en familie of een leuke en sportieve avond uit, De Waterburcht heeft voor elk wat wils. 
Ons sfeervolle restaurant verwelkomt u met een uitgebreide menukaart vol heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en geserveerd in een warme en gastvrije omgeving. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een groot feest voor een speciale gelegenheid, ons ervaren personeel staat klaar om aan al uw culinaire wensen te voldoen. 
Voor de sportievelingen onder ons biedt De Waterburcht een state-of-the-art bowlingbaan waar u uw vrienden en familie kunt uitdagen voor een spannende wedstrijd. Onze bowlingbanen zijn perfect voor zowel beginners als ervaren bowlers, en onze moderne faciliteiten zorgen voor een onvergetelijke bowlingervaring. 
Of u nu komt voor een heerlijke maaltijd, een gezellig avondje bowlen, of beide, Restaurant & Bowling De Waterburcht in Eelde staat garant voor een geweldige tijd. Kom langs en geniet van al het plezier en de lekkernijen die we te bieden hebben, allemaal onder één dak. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw speciale momenten onvergetelijk te maken.

Uitagenda van Eelde: De Waterburcht Eelde, Hoofdweg 23, 9761 EA Eelde - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Eelde.

Uitagenda van De Waterburcht Eelde