Dorpshuis de Tas

Dorpshuis de Tas

(4.5/2)

De Dam 3
2731 CE Alphen aan den Rijn
Koffie


Dorpshuis en Eetcafe met gezellig terras. Dorpshuis de Tas, gelegen in het schilderachtige Alphen aan den Rijn, is een bruisende ontmoetingsplek in het hart van de gemeenschap. Met zijn warme sfeer en gastvrije ambiance is het dorpshuis een geliefde plek waar mensen samenkomen, activiteiten ontplooien en herinneringen creëren. 
Het historische pand waarin Dorpshuis de Tas gevestigd is, ademt karakter en charme. Het is een plek waar traditie en moderniteit samenkomen, met moderne faciliteiten die harmonieus samengaan met de historische elementen. Dit zorgt voor een unieke en inspirerende omgeving voor verschillende evenementen en bijeenkomsten. 
Het dorpshuis biedt een scala aan mogelijkheden en activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Van culturele evenementen, zoals concerten en theatervoorstellingen, tot educatieve workshops en lezingen, er is altijd wel iets te beleven. Het is ook de ideale locatie voor bruiloften, feesten, vergaderingen en andere sociale bijeenkomsten. Met diverse ruimtes en professionele voorzieningen kunnen evenementen op maat worden georganiseerd. 
Wat Dorpshuis de Tas echt bijzonder maakt, is de betrokkenheid van de lokale gemeenschap. Het dorpshuis fungeert als een broeinest van sociale interactie en lokale initiatieven. Verenigingen, clubs en buurtbewoners vinden hier een thuisbasis en kunnen hun activiteiten ontplooien. Het dorpshuis fungeert als een platform voor gemeenschapszin, waar mensen elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samenwerken aan een levendige en hechte gemeenschap. 
Naast de diverse activiteiten en evenementen, biedt Dorpshuis de Tas ook een gezellig café-restaurant waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het is een plek waar ontspanning en gezelligheid hand in hand gaan, en waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes na een drukke dag. 
Kortom, Dorpshuis de Tas is veel meer dan alleen een gebouw. Het is een plek waar mensen samenkomen, verbinding maken en bijdragen aan een levendige gemeenschap. Met zijn rijke geschiedenis, moderne faciliteiten en betrokkenheid bij de lokale bevolking is het dorpshuis een waardevolle en geliefde plek in Alphen aan den Rijn.

Uitagenda van Alphen aan den Rijn: Dorpshuis de Tas, De Dam 3, 2731 CE Alphen aan den Rijn - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, theater, muesea en uitgaanstips van Alphen aan den Rijn.

Uitagenda van Dorpshuis de Tas