Eetcafe Giethoorn

Eetcafe Giethoorn

(0.0/0)

Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
RestaurantsIn het historische centrum van het mooie waterdorp ligt restaurant Eetcafe Giethoorn Burgers & Grill. Een sfeervolle diner – grill restaurant, waar het goed vertoeven is. De robuuste maar gemoedelijke sfeer, de uitstraling, terras aan het water en natuurlijk de gezellige en gastvrije service staan daar garant voor.


Ons grill restaurant is gevestigd aan de Dorpsgracht in Giethoorn, gelegen naast museum de Oude aarde en zijn te bereiken via één van de authentieke bruggetjes die Giethoorn kenmerken. U wandelt naar het restaurant dat met zijn terras grenst aan de uitlopers van ’t Bovenwijde.


Vanaf het terras vertrekken de rondvaartboten en/of fluisterboten of zet u de eerste stappen op het water in de aquabubbel.


Eetcafe Giethoorn is met uitstek het familie restaurant van Giethoorn. De grote speelzolder, met ballenbak, mega blocks en andere kinderfaciliteiten, is alleen te bereiken via het restaurant en staat garant voor een rustig onbezorgde lunch of diner, terwijl de kinderen zich gezellig vermaken. Daarnaast bieden de biljart, Airhockey, Darts en kegelbaan vertier voor de gehele familie.


Uitagenda van Eetcafe Giethoorn