Erve de Wezel

Erve de Wezel

(4.8/5)

Oude Borculoseweg 2
7478 RK Diepenheim
Evenement Locatie


Ontvangstruimte voor buitenactiviteit, theater, muziekprogramma met de mogelijkheid om in combinatie of apart gebruikt te maken van de slaap-leef accomondatie in een deel van de verbouwde boerderij. Wij bieden graag het hele jaar door onze ruimte aan voor activiteiten, het drinken van een kop koffie voor een groep, een lunch, een workshop of wanneer er iets te vieren valt. Erve de Wezel kunt u huren of wij kunnen samen met een u een gepast programma maken. Het erf van Erve de Wezel in combinatie met de ontvangstruimte leent zich uitstekend voor een buitenactiviteit, een theater of muziekprogramma.
In een deel van de boerderij kunt u overnachten en heeft u een volledig ingerichte (woon) keuken tot uw beschikking. Een prachtige gelegenheid om een eigen expositie in te richten in combinatie met een heerlijk verblijf op Erve de Wezel. Verhuren van alleen de slaap accommodatie met woonkeuken is ook mogelijk.

Evenementen in Diepenheim: Erve de Wezel, Oude Borculoseweg 2, 7478 RK Diepenheim - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Diepenheim.

Uitagenda van Erve de Wezel