Feestgelegenheid Old Cave

Feestgelegenheid Old Cave

(5.0/2)

St. Anthoniusplaats 13
6511 TR Nijmegen
Cafes


Unieke ligging in hartje Nijmegen: Feestgelegenheid Old Cave


Nijmegen staat bekend als de oudste plaats van Nederland en in het hart daarvan staat Feestgelegenheid Old Cave. Van oorsprong was het een wijnkelder en het heeft drie aaneengesloten gewelven, wat de Old Cave tot een unieke en bijzondere locatie maakt. Jaren stond de Old Cave als uitgaansgelegenheid bekend, de laatste jaren vooral als locatie voor diverse feesten en andere gelegenheden.

Verschillende arrangementen


De mogelijkheden zijn ongekend. Van jubilea tot bruiloft en van studentenfeest tot productpresentatie. De verscheidenheid is groot met vele privé en zakelijke aangelegenheden. Er zijn verschillende arrangementen van kleine tot grote groepen. Bij een gezelschap van 50 of meer hoef je geen zaalhuur te betalen.

Zelf een feestje?


Ook voor een zelf te organiseren feest is de Old Cave een unieke locatie. Er is een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie aanwezig. Daarnaast denkt afdeling styling graag mee over de in de inrichting en stelt het ervaren personeel samen jou een feest op maat vast.

Diverse buffetten


Er zijn tal van culinaire mogelijkheden in de Old Cave. Alles draait om kwaliteit en een groot diversiteit aan producten. Je kunt kiezen uit een Tapas buffet, Indonesisch buffet, Italiaans buffet, luxe plateaus, koude en warme buffetten, Hollandse buffetten, bittergarnituur en hapjesbuffetten. Maar neem gerust contact op als je specifieke wensen hebt. Een aangepast arrangement is altijd mogelijk.

35+ Feesten


Met weemoed wordt weleens teruggekeken naar de uitgaanstijd van weleer. De Old Cave was zo’n gelegenheid, waar velen uitgingen. Speciaal voor hen en voor alle andere oudere jongeren worden met regelmaat 35+ feesten georganiseerd. Lekker weer genieten van de muziek uit de jaren ’70 en ’80. Samen onder het genot van een hapje en dranken worden oude bekenden ontmoet en vele herinneringen opgehaald. Hou de uitagenda van Nijmegen in de gaten!
De Old Cave heeft het comfort van nu en de nostalgie van toen.

Cafes in Nijmegen: Feestgelegenheid Old Cave, St. Anthoniusplaats 13, 6511 TR Nijmegen - Evenementen, uitladder, uitgids, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Nijmegen.

Uitagenda van Feestgelegenheid Old Cave