Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

(5.0/1)

Zutphensestraatweg 2,
6955 AG Ellecom
Hotel


Welkom bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom. Het hotel in Ellecom is uniek gelegen midden op de Veluwe en bevindt zich nabij de bruisende stad Arnhem. Voor een weekendje natuur en cultuur bent u hier aan het juiste adres. Het historische landgoed genaamd Avegoor is ongetwijfeld een schitterende omgeving voor een heerlijk verblijf. Het hotel biedt verschillende aangename faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Voor totale ontspanning brengt u een bezoek aan de sauna of het binnenzwembad. Voor zakelijke en feestelijke doeleinden zijn er tevens multifunctionele vergaderzalen. 
Om de dag compleet te maken schuift u aan in het sfeervolle restaurant. Hier kunt u terecht voor verrukkelijke gerechten die de chef-kok en zijn keukenbrigade voor u bereid. Eerlijk eten en regionale producten staan hier centraal en dat proeft u!

Uitagenda van Ellecom: Fletcher Landgoed Hotel Avegoor, Zutphensestraatweg 2, 6955 AG Ellecom - Evenementen, hotels, restaurants, cafés, musea, theaters en uitgaanstips van Ellecom.

Uitagenda van Fletcher Landgoed Hotel Avegoor