Goudse Schouwburg

Goudse Schouwburg

(5.0/2)

Boelekade 67
2806 AE Gouda
Theaters


Veel van onze bezoekers kennen De Goudse Schouwburg van het grote aanbod aan theatervoorstellingen. Maar wist u ook dat ons gebouw vaak dient als toneel voor bijeenkomsten als vergaderingen, congressen en evenementen? De Goudse Schouwburg is bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen, juist omdat wij gewend zijn grote groepen mensen te ontvangen, complexe technische draaiboeken te volgen en gastvrijheid bij al onze medewerkers een tweede natuur is. De theaterzalen en foyers zijn zowel overdag als ’s avonds beschikbaar en zijn samen of los van elkaar te reserveren. Rekening houdend met onze programmering uiteraard. De diversiteit aan zalen en foyers leent zich erg goed voor talloze evenementen. Wij organiseren samen met u of uw organisatiebureau evenementen van 20 tot 1.000 personen.

Wij streven ernaar dat De Goudse Schouwburg uw voorstelling te boven gaat en daarom organiseren wij enkele gouden extra's. Zo kunt u uw avondje uit compleet maken met Theatertafelen en PauzePlus of TheaterPlus. Maar ook kunt u zich inschrijven voor inleidingen bij enkele toneel-, dans- en operavoorstellingen. Kleine theaterdiertjes kunnen hun kinderfeestje bij ons vieren en een rondleiding met school doen. Kortom, er is genoeg te beleven in De Goudse Schouwburg.

U kunt online reserveren bij alle voorstellingen waar de optie ‘bestel’ te zien is. Online reserveren kan uitsluitend via betaalmogelijkheid iDEAL. Als u bij bestelling via Internet wilt betalen met VVV Cadeaubonnen, Irischeques, Theaterbonnen of tegoedbonnen, dan kunt u deze verzilveren bij de kassa op de dag van de voorstelling. U kunt zelf kiezen welke stoelen u precies wilt reserveren, door tijdens het online boeken de door u gewenste stoelen op de plattegrond aan te klikken. Maakt u geen gebruik van deze optie, dan gebeurt de toewijzing van de plaatsbewijzen door de computer aan de hand van de, op dat moment, best beschikbare plaatsen. U kunt bij de Grote zaal kiezen uit 3 rangen (wanneer een rang niet zichtbaar is, is deze uitverkocht). De Kleine zaal heeft 1 rang. Wilt u weten waar u precies zit? Bekijk dan de zaalplattegrond van onze Grote Zaal of Kleine Zaal.

Theaters in Gouda: Goudse Schouwburg, Boelekade 67, 2806 AE Gouda - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Gouda.

Uitagenda van Goudse Schouwburg