Grand Café De Branding

Grand Café De Branding

(5.0/3)

Ketelduinweg 2
1755 ND Petten
Clubs / Discotheken


Een begrip aan de kust: Grand Café De Branding


Wie ooit vakantie heeft gevierd in het Noord-Hollandse Petten kan er ongetwijfeld over meepraten, Grand Café De Branding is een begrip op uitgaansgebied. Het café heeft een grote aantrekkingskracht op vele Noord-Hollanders en dat is niet voor niets.

Prima Sfeer


De sfeer is er altijd gezellig met prima muziek en zeer hartelijke medewerkers. Je kunt er lekker genieten aan de bar en helemaal uit je plaat gaan op de dansvloer bij de modernste hits. Vele evenementen worden in dit café, centraal gelegen in Petten, georganiseerd. Beroemd zijn de Tropische Avonden, de Hot Summer Dance Events en de Apres-Ski Party’s. Daarnaast worden alle belangrijke voetbalwedstrijden op een mega beeldscherm getoond. Het hele jaar door en dus ook in de wintermaanden kun je lekker even een potje biljarten en bijpraten aan de bar.

Laatste Kermis Noord-Holland


Rond de derde zondag van oktober is het kermis in Petten. Wist je dat dit de laatste kermis is van het seizoen in Noord-Holland? Dit is de reden dat de bezoekers alle hoeken en gaten uit de provincie komen om op gepaste wijze het kermisseizoen af te sluiten in De Branding in Petten.

Up-to-date Interieur


Wie aankomt bij Grand Café De Branding valt direct het frisse uiterlijk op van dit horecagelegenheid op. Goed in de verf met mooie moderne tinten. Hetzelfde geld voor het interieur in het café. Een goed ingedeelde ruimte met een gezellig bar en heerlijke loungebanken. Je kunt er met meerdere mensen darten en biljarten. Altijd een gezellige sfeer dus.

Feestje van 2 tot 360 personen


Grand Café De Branding is een uitstekende locatie om een feestje te houden. Een verjaardagsfeest voor een klein groepje mensen, een trouwfeest tot 180 personen of een bedrijfsfeest van 360 personen. Het Grand Café kan zo worden ingericht dat het voor iedere gelegenheid super gezellig wordt gemaakt.

Discotheek in Petten: Bar Dancing De Branding, Ketelduinweg 2, 1755 ND Petten - Evenementen, uitladder, uitgids, uittips, uitgaan, cafés, restaurants en theaters van Petten.

Uitagenda van Grand Café De Branding